Los Simpson: Springfield, reconstrueix al teu móvil!

Qué és Los Simpson: Springfield?

És un joc de simulació, creat per EA (Electronic Arts) i 20th Century Fox i apte per a nens majors de 12 anys (Es fa referència a l’alcohol i al tabac, així com l’utilització d’humor vulgar), on tindrem que reconstuir el famós barri d’Evergreen Terrace i aconseguir que tota la família Simpson, els seus amics i altres coneguts de la famosa sèrie, es tornin a reunir. A diferència d’altres jocs, es pot escollir l’idioma i, per la nostre sort, està en espanyol.

El Homer, que tots coneixem la seva “estupidesa” i malaptesa que tant el caracteritza, ha fet esclatar tota Springfield a causa d’una fusió del nucli, ja que jugava a un joc (semblant a aquest) amb el seu “Mypad”, i no s’estava donant compte del que passava al seu voltant. No ha quedat res, ni es tenen notícies d’on han pogut anar a parar tots els seus habitants. Només tenim a l’abast (És a dir, al començament del joc) la mítica casa dels Simpson i a Homer, dintre d’ella.

A través de les missions, dels diners i de l’experiéncia que anirem guanyant, podrem anar aconseguint noves construccions i nous persontages de la sèrie, com l’Apu i el seu Badulaque, el Krusty amb la seva hamburgueseria, i el director Skinner amb la seva escola. Com a variant, també podrem plantar collites a la casa d’en Cletus (el “paleto”) per anar guanyant experiéncia i diners. A més, podrem agregar als nostres amics amb els seus barris i entrar en ells per ajudar a a recolectar impostos en tres de les seves edificacions, a la nostra elecció.

Quin preu té?

La seva descàrrega és totalment gratuita però, com altres jocs de la mateixa temàtica, podem obtenir els famosos donuts que menja Homer per comprar objectes exclusius i avançar les nostres construccions com a moneda de canvi. Quan pujem de nivell, el joc ens regala un donut i, a vegades, el propi joc et regala un pack depenent dels dies que portis jugant consecutivament. Els packs de donuts que podem comprar van des de 3,99€ (60 Donuts) fins a 79,99€ (2000 Donuts).

Per a quina plataforma el puc trobar?

Només el podràs jugar si tens un dispositiu Apple portàtil (Ipod, Iphone o Ipad).

Quins son els requisits mínims del sistema?

Els únics requisits que es demanen és l’espai suficient en el teu dispositiu per descarregar-ho i una connexió a Internet.

On el puc descarregar?

A l’Apple Store.

Aclariment: Els Simpson: Springfield és un joc en proves; només té 20 nivells i poques missions a realizar. Podem trobar-nos amb problemes per accedir al joc (normalment perque el servidor està col·lapsat) o amb accions que no es guarden i que tenim que tornar a fer. Tindrem que tenir una mica de paciéncia fins que el joc es vagi actualitzant poc a poc.

Anuncis

One thought on “Los Simpson: Springfield, reconstrueix al teu móvil!

  1. David ha dit:

    tengui! 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s